Top 5 Najboljih Ekonomik Aku Bušilica

Ako vam nije potrebna aku bušilica za profesionalnu upotrebu, odabrali smo za vas top 5 bušilica iz ekonomik klase.

Treba vam rupa u zidu? Morate da zavrnete šraf? Ove aku bušilice i šrafilice su dorasle poslu.

Odabrali smo 5 modela za uži izbor, na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva. Svi noviji modeli su kraći i tanjeg tela i drške i dosta lakši nego njihove verzije od pre dve godine. Pokazalo se da i mala razlika u kilaži uveliko olakšava baratanje sa Akumulatorskom Bušilicom.

“Ljudima netreba 12-ka burgija,ljudima treba rupa u zidu”

Odabir prave Aku Bušilice

Ako učestalo koristite vašu Aku Bušilicu ali ne točiko da bi se mogčo nazvati profesionalna upotreba,trebaju vam brendovi koji imaju istoriju pravljenja izdržljivih alata. DeWalt. Makita,Bosch i Milwaukee su odličan izbor. Nezavisno od toga dali ćete bušiiti rupe u cigli,betonu,kamenu ili drvetu,kupite onu sa dodatkom čekića.

Kako smo testirali Aku Bušilice

Da bi smo testirali svaku Bušilicu tako što smo izbušili 25 ruba sa 1inčnom burgijom za drvo. Zatim smo u njih zašrafili 25 šrafova i potom ih sve odšrafili ili barem probali da ih odšrafimo jer moram napomenuti da nisu sve bušilice uspele da odšrafe sve šrafove. Onda smo nastavili da bušimo rupe u drvetu do se bušilice nebi zaustavile usled pregrevanja. Onda smo ostavili bušilice da se ohlade 15 minuta i nastavili sa bušenjem dok se baterija nebi istrošila. Na kraju smo zabeležili ukupan broj rupa koje je svaka ponaosob bušilica uspela da izbuši. Ispod imamo i dodatak 3 bušilice za čije smo perfomanse čuli sve najbolje ali nismo bili u mogućnosti da ih testiramo. To su Makita,Bosh i DeWalt. Makita i Bosh naročito obećavaju pošto su se ova dva proizvođača već uveliko dakazala kao proizvođači dobro projektovanih alata i mašina, A o DeWaltu je suvišno i govoriti jer njihovo ime govori samo za sebe. 

Aku Bušilica Iskra 18 volti

AKUMULATORSKA BUŠILICA 18V ISKRA

aku šrafilica daewoo

AKU ŠRAFILICA DAEWOO DALD-182 (18V/ 1X 1.5 AH / BRZI PUNJAČ / BMC)

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Utisci i Ocene